Mogyorótorta málnahabbal

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 30 dkg pörkölt, héjazott mogyoró
  • 20 dkg cukor
  • 10 db tojás
  • 2-3 evőkanál finom zsemlemorzsa
  • fél liter tejszín
  • 5-6 evőkanál málnaíz

Elkészítés

A tojássárgákat a cukorral habosra keverjük, majd a darált mogyorót és a zsemlemorzsát is hozzáadjuk. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd kézzel óvatosan belekeverjük. Előmelegített sütőben közepes hőfokon kb. 40 percig sütjük. Legalsó fokra vesszük és még így sütjük 10 percig. Kettévágjuk, megtöltjük a málnaízzel elkevert tejszínhabbal. Kívül is ezzel vonjuk be.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.